De kruipruimte gaat dicht (10 juni 2014)

Vandaag is er flink gezaagd en gesjouwd. Flinke jongens van balken leggen zich te rusten over de kruipruimte. Daartussen wordt piepschuim geplaatst. Zo is de kruipruimte aan ons zicht verdwenen en hebben de kinderen weer een nieuwe uitdaging om overheen te lopen. Vanaf nu zullen ze ons helpen om afval en troep op te ruimen en zo een klein centje mee te verdienen. Zo zijn we allen op onze eigen manier bezig met het nieuwe huis.

kruipruimte dicht

Vlak voor het Pinksterweekend was er echter een tegenvaller. De WC spoelde plots niet door en ook de douche stond blank. Plempen en een trekveer hielpen niet. Uiteindelijk heeft de graafmachine ons geholpen om de rioolbuis open te leggen en na veel vijven en zessen bleek een deel van de buis te zijn afgescheurd, waarschijnlijk veroorzaakt door een te grote druk van een werktuig eerder. Na veel gewroet, geschep en geploeter in de stank is het probleem verholpen.

Advertenties

One thought on “De kruipruimte gaat dicht (10 juni 2014)

  1. Hoi Thomas en Wilma,

    Jullie vorderen goed zeg! Leuk om zo af en toe vanaf afstand een blik te werpen. Ik hoop dat het bouwen jullie meevalt en dat jullie er naast af-en-toe stress (schijnt er soms bij te horen 🙂 vooral veel plezier aan beleven!

    Groeten,
    Jullie constructeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s