De benedenverdieping klaar voor het stro? (1 juli 2014)

20140701_185635Het houtskelet is zo goed als klaar voor het stro op de begane grond. Daarmee loopt alles conform planning. Sterker nog, er is zelfs een lichte voorsprong bereikt. Fijn om nu even een buffer te hebben tot aan de bouwvak. Tevens hebben we nu een mooi beschut plekje buiten, waar buiten werktijden gegeten, gespeeld of gerelaxed kan worden.

20140701_185600Een blik op de rechterkant van het huis toont ons een dragend binnenmuurtje dat de ruimte splitst in de keuken (links) en de berging (rechtsachter)/ speelkamer (rechts). De oudste telg wordt nu ook enthousiast, want dat is een kamer waarin hij veel tijd door zal gaan brengen.

IMG_20140701_184052

Bovenop het dak van de begane grond is de ronding van de toren mooi te zien. Binnenkort kan er verder worden gegaan met het houtskelet op etage 1, zodat voor de vakantie daar al enig resultaat van te verwachten is.

 

2 thoughts on “De benedenverdieping klaar voor het stro? (1 juli 2014)

  1. Het is niet alleen de voortvarende voortgang, met dito coördinatie maar de kwaliteit staat als een huis en het geheel oogt (nu al) bijzonder. Misschien wel het beste medicijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s