Strobetrotter Sissy (21 augustus 2014)

Ongeveer dezelfde ploeg als eergisteren is vandaag aan het werk, nog aangevuld met twee extra medewerkers van strobouwer Svarok. Ze proberen de opgelopen achterstand met vereende krachten in te halen. En wie dacht dat er op de bouwplaats alleen mannen rondlopen, heeft het mis.

22-8 (1)

 

Want altijd vol enthousiasme en power neemt Sissy Verspeek al enkele weken flink wat hooi op haar vork. Als actief lid van Strobouw Nederland is ze graag bij ons huis betrokken. Ze is vanuit haar passie voor bio-ecologisch bouwen ook gestart met een eigen onderneming. Als bouwkundig ingenieur deelt ze haar kennis met particulieren en professionals voor nieuwbouw en renovatie. Sissy begeleidt particulieren met de coördinatie van hun droomproject én, in het geval van strobouw, werkt ze ook mee aan de uitvoering, soms ook door middel van workshops.

Vandaag werden beneden de strobalen geschoren, zodat het daar al aardig stro-klaar begint te raken.

21-8-1

Maar inmiddels is het hoogste punt ook bereikt. De mannen van Jan Kaal hebben een mooie golving gemaakt op de 2e verdieping, waar een mooi panorama de beloning vormt van de beklimming van de steigers.

21-8-2

Advertenties

3 thoughts on “Strobetrotter Sissy (21 augustus 2014)

  1. Hallo Wilma en Thomas. Ik kijk niet zo vaak naar StroaandeWaal, maar ik heb nu weer een aantal bouwdagen ingehaald. Het ziet er allemaal zeer solide – en mooi – uit. Is er ook eens een “kijkdag” voor het project is afgerond? Groet, Ed van den Broek

  2. ha Wilma, ik sprak je gister als toevallige voorbijganger. het altijd mooi om te zien dat dingen gebouwd worden, en zeker dit vooruitstrevende huis van jullie. ik kom nog wel eens langs. succes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s