Strobetrotters (20 augustus 2014)

Het bouwen gaat nu zo hard dat de blogger het niet meer kan bijbenen. Daarnaast is het huis nu zo hoog dat het impact lijkt te hebben op de snelheid van de Wifi-verbinding in de woonunit….

Door de regen en een tijdelijk tekort aan voldoende mankracht kwam de voortgang van het strobouwen enigszins in gevaar. Begin deze week was er daarom extra overleg met de strobouwer om de planning vlot te trekken en te praten over de personele bezetting. Vanaf gisteren is er nu een grotere ploeg aanwezig om de klus te klaren, zowel aangevuld vanuit de strobouwer als vanuit ons netwerk. (Schoon)vader Michiel en zijn vriend Piet zijn druk in de weer met heraklith-platen. Timo (van zijn vaders naburige bouwproject geplukt) en zijn vriend Job ondersteunen bij het strobouw om zodoende een centje bij te verdienen voor de studie.

Op deze manier wordt er een flinke doorstart gemaakt. Naast al het prima werk dat iedereen verzet, betekent het ook extra strobalen (van Stassen uit België), materialen en veel opruimwerk……als iemand nog overtollig stro nodig heeft, dan horen we het graag.

IMG-20140820-WA0001IMG-20140820-WA0002

IMG-20140820-WA0003IMG-20140820-WA0005

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s